Contacta'ns

Apartamento Estadella

La proposta:
El propietari d'aquest àtic treballa des de casa i necessitava disposar d'un espai de treball aïllat de la resta de l'habitatge, així que, amb aquesta premissa es decideix donar una vola a l'espai i es resol amb una planta oberta i diàfana i una zona de treball independent.
Preexistències:

L'habitatge original es trobava distribuït en 3 habitacions petites, una sala de 12 m², una cuina allargada de 6 m² i un bany minúscul. Aquest habitatge no li permetia el propietari tenir la flexibilitat a l'hora de distribuir l'espai i, a més, les particions interiors evitaven que hi hagués llum natural en algunes zones.
Resultat:

L'ambient obert de cuina-sala-menjador s'estén al llarg de tota la planta, oferint flexibilitat per dividir l'espai d'habitació amb una cortina "foscurite" enrasada al sostre.
L’habitació independent destinada a l’estudi o zona de treball permet, per les seves proporcions, que es pugui convertir en dormitori doble en un futur amb el qual es col·loquen uns aplics de llums al capçal de la tauleta de nit que també serveixen per a l’estudi.
Per acabar el bany de tan sols 3,20 m² té un efecte d'amplitud en col·locar un gran mirall a l'ample de tota la paret. A més, s'incorpora un sistema tant de llum general com de llum ambient de relaxació.

¿Necessites un projecte o una reforma integral? Estarem encantats de fer-ho realitat amb la màxima professionalitat i transparència, a l’estil Mutuum.

Contacta'ns
Escríbenos por Whatsapp