Contacta'ns

Apartament Forest

Localización Barcelona
Tipo de reforma Reforma integral
Año 2018
Diseño Noé Prades
Equipo Colaboración con Álvaro Ruiz
Reconocimientos Noviembre 2018
Revista AD
Architectural Dige

Necessitats

Reformar l’habitatge i obrir espais per guanyar amplitud, especialment a la sala d’estar. A més, volíem aprofitar la seva ubicació privilegiada davant de la Sagrada Família de Barcelona.

& Nbsp;

Proposta

En aquest espai dissenyat per l’estudi Noè Prades, vàrem crear una estada principal amb vistes a la basílica obrint un mur estructural per guanyar amplitud i aprofitar la llum natural.

& Nbsp;

Reptes

El mur estructural no ens donava la possibilitat de col·locar un suport per a les bigues. A més, havíem de obrir-lo completament per generar aquesta sensació d’amplitud i continuïtat cap a les sales. Així que per aconseguir aquest efecte, vàrem col·locar dues bigues d’acer que abracen el mur estructural i vam dissenyar un marc que dóna rigidesa a tot el conjunt.

Tens un projecte d'arquitectura, construcció, reforma o decoració d'interiors? Estarem encantats de fer-lo realitat amb la màxima professionalitat i transparència, a l'estil Mutuum.

Contacta'ns
Escríbenos por Whatsapp